06-10935626 info@beyout.nl

Wimpers

Wimperextensions

Bij BeyouT Skin Clinic zetten we op professionele wijze wimperextensions bij vrouwen van alle leeftijden. Onze wimperextensions worden met de hand geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig zijde. Hierdoor zijn de lashes echt nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden en voelen ze zo goed als gewichtloos aan. De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten en laten niet los bij bijvoorbeeld sporten, zwemmen, zonnen, slapen enz.

Per oog worden er ongeveer 100 tot 150 wimperextensions aangebracht. Hiervoor gebruiken wij een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze lijm zie en voel je niet zitten en is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes en krul. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je van ons een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

DAG 1 NA DE BEHANDELING:

Laat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water. Ga niet douchen, zwemmen, sporten enz.

THE DO’S:

Het is belangrijk om je wimperextensions dagelijks te reinigen met een milde foam en door te borstelen met een schoon wimperborsteltje. Hiermee blijven je wimpers schoon, gezond en blijven ze langer zitten.

Gebruik alleen mascara’s en make-up op waterbasis. Speciale make-up en reinigingsproducten voor wimperextensions zijn in de salon aan te schaffen.

THE DONT’S:

Gebruik absoluut geen oliehoudende producten op je wimperextensions. Oliehoudende producten zijn waterproof mascara’s, reinigingsmelk, oogcrèmes, foundations, 2-fasen removers, crème oogschaduw enz.

Gebruik ook geen wattenschijfjes of staafjes om je wimpers mee schoon te maken. De pluisjes kunnen blijven haken en de wimpers beschadigen.

One by One wimperextensions

  • Nieuwe set € 50,-
  • Bijvullen 2 weken € 30,-
  • Bijvullen 3 weken € 40,-

3D/Russian Volume wimperextensions

  • Nieuwe set € 65,-
  • Bijvullen 2 weken € 35,-
  • Bijvullen 3 weken € 45,- 

Wimperextensions verwijderen € 19,-

Wij vullen geen sets op van andere salons, in dat geval zullen wij de oude set eerst verwijderen.

×