Wat is nou een holistische behandelwijze? Het woord holistisch wordt vaak niet of verkeerd begrepen. Dit is enorm jammer want een holistische manier van behandelen geeft een totaal andere dimensie aan een schoonheidsbehandeling.

Holisme komt van het Griekse woord holos wat het geheel betekent. Feitelijk geef ik dus schoonheidsbehandelingen die zich niet alleen richten op een specifiek deel van de huid maar op de totaalmens.

De holistische behandelwijze houdt in dat alle onderdelen met elkaar in verbinding staan en niet uit een reeks losse onderdelen. Wanneer er in ons lichaam of leven iets uit balans is, heeft dit altijd invloed op meerdere punten. Zo kan bijvoorbeeld een angst voor tekortkomingen pijn en stijfheid in de onderrug geven en een slechte darmflora kan acne veroorzaken op de wangen.

Bij de holistische behandelwijze kijk je daarom niet alleen naar het huidprobleem, maar naar het geheel. Waar komt het vandaan en hoe kunnen we de balans weer herstellen.

100% natuurlijke huidverzorging met S.P.A. – Société Provençale d’Aromatherapie

De oorzaak van een klacht kan heel ergens anders liggen dan in eerste instantie lijkt. Al mijn kennis,  tools en technieken zet ik samen in met de 100% natuurlijke producten van S.P.A. De gehele behandeling is erop gericht om het zelfhelend vermogen van zowel huid als lichaam te stimuleren. Wanneer je kennis wil maken met deze manier van werken dan kan dat tijdens de kennismakingsbehandeling waarbij je kennis met mij kunt maken en ik je behandeling kan laten ervaren.

Heb je een vraag stel ze dan gerust via info@beyout.nl of 06-10935626 (appen mag ook!)

Liefs,

Sanne – BeyouT – Natuurlijk & Mooi

🤗 Volg ons ook op Facebook en Instagram