fbpx

We zitten midden in de zomervakantie en wie weet ga jij de komende tijd nog op vakantie of lekker in het zonnetje liggen bij het water. Zoals bijna iedereen weet is het ontzettend belangrijk om je in te smeren met een goede natuurlijke zonnebrandcrème!

zonnebrandcrèmeMaar wat zijn de 5 meest vergeten plekken op je lichaam om in te smeren?

  1. De oren

Meestal smeer je heel braaf je gezicht in… en dan kom je er ’s avonds achter dat je twee uitstekende deeltjes van je hoofd bent vergeten! Geloof me… dan slaap je toch een stuk minder lekker! Smeer goed de bovenkant in, maar ook je oorlellen. De oren hebben een hele dunne, gevoelige huid die heel snel verbrand. Niet vergeten dus!

  1. De nek

Het lijkt ontzettend logisch maar je zult versteld staan hoeveel mensen vergeten hun nek in te smeren! Zeker als er een staart of een vlecht over de nek hangt. Geen vuurtoren effect? Vergeet dan niet je nek in te smeren.

  1. Randjes

De ultieme klassieker: de randjes rondom je bikini of badpak. De beste manier om dit onheil te voorkomen is om je volledig in te smeren met de zonnebrandcrème vóór je de badkleding aantrekt. Op dit manier heb je alle plekjes ingesmeerd en kan de zonnebrand nog even intrekken voordat je de zon ingaat.

  1. Achterkant armen en schouders.

Je kunt er zelf moeilijk bij en je ziet het zelf ook helemaal niet. Een beetje hulp bij het insmeren is dan toch wel prettig!

  1. Voeten

Persoonlijk denk ik dat dit echt de nummer 1 is. Vrijwel iedereen die ik ken is wel een keer verbrand op de voeten. Je voeten zijn vaker in de zon dan de rest van je lichaam. Ze zijn bijna bloot in onze slippertjes en vaak steken ze net onder de schaduw van de parasol uit en heb je niks in de gaten! Mijn ervaring is: heb je je voeten één keer verbrand, dan vergeet je ze echt nooit meer in te smeren!

Zorgvuldig en regelmatig smeren met goede, natuurlijke zonnebrand is een must voor de zomer. Natuurlijk hoort het regelmatig drinken en op tijd opzoeken van de schaduw, het gebruik van een zonnebril en een petje of hoedje ook bij gezond en veilig zonnen.

Na een dagje zonnen is het voor je huid heel belangrijk om hem in te smeren met een natuurlijke after sun. Deze hydrateert je huid optimaal en zorgt dat de bruining langer vast houdt. Ook een wekelijkse scrub zorgt voor een langdurige zomerse teint. Geniet van het zonnetje, geniet van de zomer!

p.s. mocht je toch flink verbrand zijn, dan hebben wij in de salon een fijn producten om de “brand” uit de huid te halen zodat deze mooi kan herstellen. Neem gerust contact op!

Voor meer informatie over zonbescherming en de juiste producten. Neem contact op met info@beyout.nl of kom langs in de salon!