fbpx

De herfst is een ideale tijd om je huid te verjongen, te laten herstellen van eventuele zomer(zon)schade en om je huid voor te bereiden op het winterseizoen.
En hoewel wij enorme fan zijn van warme truien, de kaarsjes weer aan, lekkere warme soep en herfst theetjes… zijn de koudere en nattere weersomstandigheden niet altijd goed nieuws voor je huid.

De omgeving waarin we leven heeft een behoorlijke impact op onze huid, zowel op de buitenste laag als diep van binnen. In de zomer heeft de huid last van de hoge blootstelling aan UV-stralen en de effecten van airco, terwijl het in de koude maanden juist andersom is. Onze huid moet ontzettend wennen als de seizoenen veranderen en daarom is het noodzakelijk onze Skin Care routine aan te passen:

1) REINIGEN

Kies voor een extra hydraterende en voedende reiniger.
Naarmate de temperatuur daalt, neemt ook de luchtvochtigheid toe en verliest onze huid vocht aan de droge lucht om ons heen. Het is verstandig om je lichte reiniger in te ruilen voor een hydraterende reiniger. Dit is de eerste stap om de neiging om uit te drogen als het seizoen veranderd tegen te gaan.

BeyouT Skin Clinic TOP TIP: Puurr Organic Balance Cleansing Oil

Een heerlijke reinigingsolie die zeer verzachtend en voedend werkt op de huid. Zonder alcohol of parfum! Met Amandel en Jojoba olie, Vitamine E en Squalane deze zorgt voor het herstel van de natuurlijke balans, houdt vocht vast vermindert rimpels en hersteld de elasticiteit van de huid.

2) SUPERBOOST

We dromen misschien nog steeds van dE zwoele zomerdagen, maar al die zon, chloor en zout kunnen een doffe en uitgedroogde huid betekenen. Tijd voor wat extra aandacht, dus. Probeer een booster toe te voegen als een extra huidverzorgingsstap om je huid te helpen ondersteunen tijdens wisselende seizoenen.

BeyouT Skin Clinic TOP TIP: Puurr Sense Mask  

Dit Aloë Vera masker is een complete formule voor het reconditioneren, hydrateren en voeden van de droge huid op basis van een uitgebalanceerde mix van heilzame natuurextracten, mineralen en vitaminen.

3) HYDRATEREN

Verander je lichte crème naar een meer rijke, voedend product.
Hoewel lichtere crèmes en maskers het werk eerder hebben gedaan, is het krijgen van de hydratatie die je huid nodig heeft nog belangrijker wanneer het weer afkoelt. Hete zomerdagen kunnen ernstige uitdroging veroorzaken, dus moeten de vochtpartijen goed worden aangevuld voordat de winter begint. Kies een product die speciaal is ontworpen om vochtverlies te voorkomen. Kies voor ingrediënten zoals hyaluronzuur, die bekend staat om zijn extra hydraterende eigenschappen.

BeyouT Skin Clinic TOP TIP: Puurr Skin Improvement Kit  

Dit is een superheld voor het herstellen van een doffe huid met zijn mix van peeling, hyaluron concentraal en voedende oliën om te kalmeren, te voeden en te hydrateren.  Probeer de producten de Skin Improvement kit direct na de reiniging aan te brengen om zo het beste resultaat te krijgen.

4) SCRUBBEN

Veel mensen denken dat exfoliatie de droogheid kan verergeren, maar in werkelijkheid is het dé beste manier om een ​​uitgedroogde, schilferige en vale huid te behandelen.
Na uren in de zon kan de huid er uitgedroogd en vaal uit gaan zien, dus het is belangrijk om van de dode beschadigde cellen af ​​te komen. Op deze manier wordt je huid voorbereid om meer vocht te absorberen en de effectiviteit van voedende producten te verbeteren.

BeyouT Skin Clinic TOP TIP: Bamboo Body Scrub Creme.

Deze olierijke dode zee scrubcreme combineert Dode zee zout, met oa. Kokos olie, Shea Butter, Olijf olie. Door je huid te scrubben met deze olierijke dode zee scrubcreme verwijder je dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de olierijke dode zee scrubcreme een helende en therapeutische werking heeft op je huid.

Heb je een vraag stel ze dan gerust via info@beyout.nl of 06-10935626 (appen mag ook!)

Liefs,

Sanne – BeyouT – Natuurlijk & Mooi

? Volg ons ook op Facebook en Instagram