06-10935626 info@beyout.nl

Reiki

Reiki is levensenergie. Het kan ook wel gezien worden als licht. We hebben dit licht allemaal in ons maar hier kunnen lagen overheen komen. Hierdoor lijkt het alsof het licht gedimd is. Reiki kan gebruikt worden om dit licht weer meer zichtbaar te maken door pijn te verzachten, blokkades te ontdekken en om weer balans terug te brengen in het lichaam. Ik heb diverse blogs over Reiki en holisme geschreven. Deze blogs vind je hier.

Reiki Chakra Healing

30 minuten € 35,00

Dit is een behandeling van ongeveer 30 minuten waarbij ik mij helemaal focus op jouw zeven chakra’s. Het weer in balans brengen van de chakra’s staat hierbij centraal. Dit is belangrijk omdat dit meer verlichting kan geven in het lichaam. 

Reiki Full Body Healing

60 minuten € 60,00

Tijdens deze behandeling ligt mijn focus op het gehele lichaam. Ik loop het van top tot teen na op disbalans en onrust. Ook hierbij komen de Chakra’s aanbod.

Holistic Beauty Behandeling

€ 99,00

Bij de Holistic Beauty Behandeling werk ik 2 uur in volle verbinding en aandacht aan jouw innerlijke en uiterlijke beauty. In deze 120 minuten kom je weer helemaal in balans bij jezelf.

Klik hier voor meer informatie over de Holistic Beauty Behandeling!

×