06-10935626 info@beyout.nl

Afspraak maken

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te boeken.

  1. Kies de behandeling waarvoor u een afspraak wilt maken.
  2. Wilt u meerdere behandelingen op hetzelfde tijdstip dan kunt u deze allemaal aanvinken.
  3. Kies de datum en het tijdstip.
  4. Vul uw gegevens volledig in.

Staat er geen geschikte datum en/of tijdstip beschikbaar voor u? Dan kunt u per mail (info@beyout.nl) of per app (06-10935626) contact met mij opnemen zodat ik kan kijken of er eventueel nog andere mogelijkheden zijn.

Komt u voor de eerst keer bij BeyouT Skin Clinic? Komt u voor de eerste keer voor een huidbehandeling? Dan kunt u het beste een kennismaking met huidanalyse boeken. Tijdens deze kennismaking stel ik een aantal vragen aan u en analyseer ik uw huid. Uw huid wordt gereinigd en behandeld met een cream. Vervolgens ontvangt u een advies en behandelplan. De kennismaking en huidanalyse kost € 35,00. Kosteloos bij een aansluitende huidbehandeling.

Mocht u nog vragen hebben over de inhoud van een behandeling kunt u mij appen of mailen. Mocht het zijn dat u een behandeling heeft geboekt en tijdens de huidanalyse blijkt dat een andere behandeling beter aansluit bij uw huid zal in overleg met u worden besproken of de behandeling wordt aangepast.

U ontvangt na het boeken een e-mail met de bevestiging van de gemaakte afspraak. Mocht u binnen 15 minuten geen e-mail hebben ontvangen neemt u dan aub contact op via info@beyout.nl of app via 06 1093 5626

×