fbpx

Leg jij je handen altijd op pijnlijke plekken? Of voel je wel eens tintelingen in je handpalmen? Dat is reiki. Reiki is de levensenergie die door ons allemaal heen stroomt. Het kan helpen om je lichaam in balans te brengen, pijn te verlichten en blokkades te ontdekken.

Reiki is een soort licht dat nooit dooft en altijd even sterk is. Waarom voel jij dit misschien niet? Dit komt omdat er in de loop der jaren allemaal laagjes overheen zijn gekomen. Het lijkt alsof het licht gedimd is. Alleen kan het licht nooit helemaal gedimd zijn want dan zou het leven uit ons zijn. Om de reiki energie weer helemaal te voelen moeten deze lagen er afgehaald moeten worden. Hiervoor gaan we kijken hoe ze zijn ontstaan. Vaak zijn deze laagjes opgebouwd uit limiterende gedachtes, gedragspatronen, en blokkades zijn. Ze ontstaan door trauma, opvoeding en andere ervaringen die levens veranderend zijn. De laagjes zijn allemaal beschermingen voor jezelf omdat je geen pijn wilt voelen. De muur die je om je heen hebt gebouwd. Maar ze doen meer dan alleen pijn buitenhouden. Je staat ook niet meer open voor diepe connecties en liefde. Zonder donkere tijden kunnen we het licht niet volledig waarderen. Pijn hoort dus bij het leven, het geeft diepgang.

Hoe meer laagjes je weghaalt hoe beter je de levensenergie weer kan voelen. Reiki (levensenergie dus) ontvangen kan je helpen om belemmeringen verwerken.

Reiki verdiept de gezichtsbehandelingen die ik geef. Ik geloof in deze holistische wijze van werken omdat alles met elkaar verbonden staat in het lichaam. Dit betekent dus dat mentale klachten of klachten in het lichaam niet opgelost kunnen worden door maar één ding. Het staat allemaal in verbinden met elkaar. Je lichaam, je gedachtes, je gevoel, je energie en je ziel.

chakras

Bij Reiki is het balanceren van de Chakra’s ontzettend belangrijk. Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam. Elk Chakra staat voor bepaalde lichaamsdelen. Door verschillende dingen kunnen deze uit balans raken. Waardoor er lichamelijke en mentale klachten kunnen ontstaan. We hebben heel veel energiepunten in ons lichaam maar ik focus mij op zeven energiepunten.

De zeven Chakra’s zijn:

Kruinchakra of Crown Chakra – gaat over spiritualiteit

Derde oog – gaat over je intuïtie

Keelchakra – gaat onder andere over communicatie

Hartchakra – gaat over liefde en passie

Zonnevlecht chakra of Solar Plexus – gaat over je eigen kracht

Sacraal Chakra – gaat onder andere over seksualiteit

Wortel of stuitchakra – gaat onder andere over veiligheid

 

Reiki behandelingen:

Reiki Chakra Healing (€ 35,00)

Dit is een behandeling van ongeveer 30 minuten waarbij ik mij helemaal focus op jouw zeven Chakra’s. Het weer in balans brengen van de Chakra’s staat hierbij centraal. Dit is belangrijk omdat dit meer verlichting kan geven in het lichaam.

 

Reiki Full Body Healing (€ 60,00)

Tijdens deze behandeling ligt mijn focus op het gehele lichaam. Ik loop het van top tot teen na op disbalans en onrust. Ook hierbij komen de Chakra’s aanbod.

 

Reiki bij een gezichtsbehandeling (€ 15,00)

Wil je extra healing en ontspanning tijdens je gezichtsbehandeling? Daar kan Reiki bij helpen. Tijdens de gehele gezichtsbehandeling laat ik de Reiki energie doorstromen.

 

Nieuwsgierig geworden of Reiki iets voor jou is? Maak een afspraak of mail naar info@beyout.nl

×