06-10935626 info@beyout.nl

Naaldloze Mesobehandeling

60 minuten € 75,00

Naaldloze Mesotherapie (Meso elektroporatie), huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat!

Naarmate je ouder wordt verliest de huid zijn stevigheid omdat het collageen en de elastine in de huid afnemen. Hierdoor ontstaan rimpels. Door invloeden van buitenaf, denk aan zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Deze tekenen van huidveroudering kunnen heel goed behandeld worden met Naaldloze Mesotherapie.

De Naaldloze Mesobehandeling is in elke behandeling extra toe te voegen.

Wat is Naaldloze Mesotherapie?

Naaldloze Mesotherapie of ook wel Meso elektroporatie genoemd, is een nieuwe techniek op gebied van huidverbetering, het heeft een snelle en diepe werking. Via deze behandelmethode kunnen we hoogwaardige werkstoffen bij de cel naar binnen brengen in diepere huidlagen (basaal-celmembraam) zonder dat we naalden gebruiken. Afhankelijk van het, door ons gekozen, serum is het een van de meest krachtige anti-aging behandelingen van dit moment. Tijdens deze behandeling werken we op de spierintensiteit en daarmee gaan we de huid verstevigen.

Geschikt bij:

Vocht arme huid

Rijpere huid

Fijne lijntjes en rimpeltjes

Grove poriën

Vale en/of doffe huid

Rokershuid

Zonbeschadigde huid

Acne littekens

Niet geschikt bij:

Huidkanker

Zwangere dames

Pace maker

Hoge bloeddruk

Aangezichtsverlamming

Auto-immuun afwijkingen

Ontstekingen in de kaak

Herpes simplex

 

Wat kan ik van een behandeling verwachten?

Tijdens de intake wordt er gekeken of Naaldloze Mesotherapie een geschikte behandeling voor je is. Tijdens de behandeling kun je lichte prikjes of schokjes in de huid voelen. We werken met zwak stroom en de spierintensiteit wordt geactiveerd. De behandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling, aanbrengen van het serum (afgestemd op jouw huidtype), hierna begint de Meso behandeling. We sluiten af met een voedend masker en tot slot wordt de huid verzorgd met een voedende crème.

Kuur & Producten

In kuur verband geven we bij betaling vooruit 10% korting.
Voor het beste resultaat adviseren wij minimaal 6 behandelingen waarvan de eerste 4 wekelijks en de overige 2 elke 2 weken.
Bij elke Mesotherapie behandeling ontvang je 10% korting op de huidverzorgingsproducten voor thuis

×