LED Licht Therapie

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 

Acné, onzuiverheden en ontstekingen

Fijne lijntjes en rimpels

Grove poriën en huidstructuur

Huidveroudering en huidverslapping

Littekens en pigmentvlekken

Wondgenezingen

led licht therapie

Over LED Licht Therapie

Overweeg je een behandeling voor verjonging en verbetering van de huidstructuur? Met LED Licht Therapie wordt de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Daarnaast repareert deze therapie de weefsels van de huid. Het is daarom een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Ook is LED therapie effectief voor andere huidaandoeningen.

LED therapie masker

LED Licht huidtherapie is effectief gebleken voor de behandeling van verschillende aspecten van huidveroudering. Meerdere studies hebben verbetering van fijne rimpels, gevlekte hyperpigmentatie, ruwheid en vaalheid aangetoond. Deze resultaten worden ondersteund door de productie van collageen en verhoging van de proliferatie. LED-lichttherapie is het gebruik van specifieke golflengten van licht die energie afgeven die in veel toepassingen worden gebruikt. Dit staat bekend als fototherapie. LED staat voor Light Emitting Diode. Diodes geven energie af in de vorm van licht. Deze kleine diodes zijn compact, duurzaam, krachtig, helder, efficiënt en worden gebruikt om de bacteriën die vlekken veroorzaken te doden. Blauw LED lichttherapie helpt bijvoorbeeld de bacteriën te doden die vlekken veroorzaken, vermindert ontstekingen en zorgt voor een algemeen verjongend effect op de huid.

De effecten van het LED-masker:

  • Vermindering van rimpels
  • Bevordering van de collageenproductie
  • Bestrijding van de bacteriën die acne veroorzaken
  • Bevordering van de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
  • Verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit
  • Vermindering van hyperpigmentatie
  • Bevordering van de lokale bloedsomloop
  • Verkleining van de poriën
  • Minimaliseert littekens
  • Vermindert pigmenten zoals ouderdomsvlekjes of sproetjes

Kortom: het totale huidbeeld verbetert! Deze methode is ook zeer geschikt in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

45 min – € 46,-

Reiniging, serum, 20 min LED masker, dagverzorging, SPF en thuisverzorgingsadvies

15 min – € 16,-

15 min. LED masker tijdens een gezichtsbehandeling

Kuur 10 x 20 minuten € 400

Reiniging, serum, 20 min LED masker, dagverzorging + SPF en thuisverzorgingsadvies. Kuur van 2 x per week.

Functies:

Rood licht: Stimuleert de productie van collageen. Collageen is een essentieel eiwit dat wordt gebruikt om beschadigd weefsel te herstellen en om oud weefsel te vervangen. Het beste voor fijne lijntjes en zal ook helpen om grote poriën te verminderen.

Blauw licht: Bacteriën in acne bevatten Porphyrins; het blauwe licht kan Porphyrins doden vanwege de hoge affiniteit met deze golflengte. Het blauwe licht heeft bovendien een kalmerende werking die zeer effectief is voor overgevoeligheid.

Groen licht: De balans van het groene licht kan kleurpigment in balans brengen, fijne lijntjes verminderen, de ouder wordende huid voeden, het genezingsproces van de wond versnellen en littekens lichter maken.

Geel licht: Speciaal behandelde 590nm golflengte, verbetert de uitwisseling van zuurstof in de cellen, om hun energie aan te vullen, pigment te ontbinden, lymfatische drainage te bevorderen, ruwe huid, rimpels, behandeling van roodheid van de huid, enz. te verbeteren.

Paars licht: dubbel rood en blauw licht, dat twee fototherapie-effecten met zich meebrengt. Het heeft met name een goed effect op het herstel van de puistjes.

Licht blauw licht: kan de celenergie geleidelijk verbeteren, om een ​​goed metabolisme te faciliteren.

Laser licht (wit): dringt diep in de huid door, versnelt actieve weefselmetabolisme, elimineert kleurvlekken en verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en slappe huid.

×