fbpx

Het nieuwe seizoen is in aantocht en dat betekent dat de natuur weer aan het veranderen is. Het zal (hopelijk snel) weer warmer worden en alles zal weer prachtig in bloei komen.  Maar dit nieuwe seizoen betekent ook een verandering in je huidverzorgingsroutine. Elk seizoen heeft je huid andere behoeften. In deze blog kun je alles lezen over wat je kunt doen in voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Help je huid herstellen

Tijdens de winter heeft je huid veel te verduren gehad. Om je huid weer in balans te krijgen na een seizoenswisseling adviseer ik Puurr Night Ritual Kit. Dit intensieve avondritueel helpt je huid om zichzelf te herstellen.  Het hyaluron concentraat zorgt voor een intensieve hydratering wat de huid na de winter goed kan gebruiken. De krachtige Intense Facial Oil verstevigt de huid, bevordert de aanmaak van collageen en verminderd acne, pigmentvlekken en rosacea. Een perfecte start van de lente!

Aanbieding: Puurr Night Ritual Kit nu van € 55,95 voor € 49,95.

Verwen je huid

Geef je huid minstens één keer per seizoen een boost. Laat je huid optimaal behandelen d.m.v. een grondige reiniging en hydratatie. In al mijn behandelingen besteed ik daar uitgebreid aandacht aan. Kijk hier voor de verschillende behandelingen.

Maar vergeet je huid thuis niet te verwennen en neem regelmatig tijd voor een herstellend en voedend masker zoals de Organic Balance Intense Creme Mask € 22,50. Met voedingsstoffen die meer doen voor de huid. Dit masker beschermt, herstelt en voedt de huid en daarnaast vertraagt het de huidveroudering.

Kies de juiste dagcrème

Met de seizoensverandering is het heel goed mogelijk dat je huid behoefte heeft aan een andere crème. Heb je geen idee hoe je huid ervoor staat? Ik adviseer je graag!  Wil je je huid alvast een natuurlijk kleurtje geven breng dan een klein beetje Puurr Mineral Bronzer € 16,90 aan.

Drink voldoende water

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen… je lichaam en huid hebben het nodig! Als je te weinig vocht binnen krijgt kun je huidproblemen krijgen. Vind je het lastig om voldoende te drinken doe dan wat fruit in je water of een klein beetje aanmaaklimonade (zonder suiker!).

Koop elk jaar nieuwe zonbeschermingsproducten

Ja, er zit een houdbaarheidsdatum op zonbeschermingsproducten. Ga even na wanneer je voor het laatst een zonproduct hebt aangeschaft en vervang deze op tijd! Voor je het weet is het supermooi weer. Wil jij je huid dagelijks beschermen tegen de zon? Denk dan eens aan de Puurr SuN Daily € 12,85. Deze kun je dagelijks over je crème aanbrengen.

De producten zijn verkrijgbaar op bestelling.

Wil je een van de producten aanschaffen kom langs in de salon, bel/app naar 06-10935626 of stuur even een mailtje naar info@beyout.nl.

Heb je een vraag stel ze dan gerust via info@beyout.nl of 06-10935626 (appen mag ook!)

Liefs,

Sanne – BeyouT – Natuurlijk & Mooi

? Volg ons ook op Facebook en Instagram