fbpx
huidanalyse

Huidscan

Wat is nu écht de conditie van mijn huid? Wat voor huid heb ik? Welk huidtype heb ik? Heeft mijn huid zonneschade of aanleg voor pigmentvlekken? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidprobleem? Bij BeyouT Skin Clinic kun je terecht voor een professionele huidscan, ook wel huidanalyse genoemd. Met deze grondige huidscan weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen!

WAT IS EEN HUIDSCAN?

Bij BeyouT Skin Clinic werk ik met de sQinno Observ 520x, een geavanceerd huidanalyse apparaat, waarmee ik tot in detail in jouw diepere huidlagen kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan je huidoppervlak. Heel verstandig dus om op tijd preventief huidonderzoek te doen en er achter te komen wat zich onder je huid afspeelt! Duidelijke  inzichten op basis van de werkelijkheid. De huidscan is een echt eye-opener, ook voor jou. Gewoon doen dus!

WAAROM HEB IK EEN HUIDSCAN NODIG?

Een goede huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer ik weet over je huidconditie en kan zien, hoe nauwkeuriger ik het behandelplan en mijn advies op jouw wensen en behoeftes kan afstemmen. Zo bereiken we samen het beste resultaat.

VOORDELEN

Het grote voordeel van de combinatie van een huidscan met een op jouw huid afgestemd behandelplan in de salon is dat ik structuur aanbreng in jouw huidverbetering. Samen werken we naar een vooraf vastgesteld einddoel toe. Ik meet de verbeteringen en veranderingen in je huid regelmatig met de huidscan en pas direct het behandelplan aan als dat nodig is. Je gewenste huidresultaten kunnen hierdoor sneller worden bereikt

huidscan

WAT KAN IK ZIEN OP DE HUIDSCAN?

Met de huidscan maak ik het onzichtbare in je huid zichtbaar. De gepatenteerde technologie maakt gebruik van diverse soorten licht. Ik maak met de huidscan acht verschillende foto’s met diverse lichtsoorten. Zo krijg ik een uitgebreid en objectief beeld van de huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen.

De foto’s laten je onder andere zien hoe het zit met:

 • Pigmentstoornissen.
 • Zonbeschadiging.
 • Vochtgehalte.
 • Talgproductie.
 • Roodheden, couperose en rosacea.
 • Huidoppervlaktetextuur, diepte van littekentjes.
 • Huidveroudering; diepte van de aanwezige fijne lijntjes en rimpels.
 • Verstopte poriën.
 • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid.
 • Huidirritaties.

Ook kan ik precies je huidtype bepalen en krijgen we een gedetailleerd beeld van je huidconditie en huidproblemen.

De foto’s van je huidscan analyseren we en daarna bespreken we de uitkomsten samen. Deze krijg je ook direct per mail doorgestuurd zodat je er thuis nog eens rustig naar kan kijken.

BEHANDELPLAN EN PRODUCTADVIEZEN OP MAAT

Met de informatie uit de huidanalyse kan ik een nauwkeurig behandelplan op maat voor jou samenstellen. Zo speel ik ook preventief in op veranderingen die nu nog niet aan de buitenkant zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen proberen te voorkomen of af te remmen.

  HOE BEREID IK MIJ VOOR OP DE HUIDSCAN?

  Om het beste beeld van je huid te krijgen tijdens de huidanalyse, is het nodig om je huid vooraf thuis goed te reinigen met een milde product of alleen water. Daarnaast is het belangrijk om die dag geen dagcrème, geen SPF, geen foundation en geen make-up (mascara mag wel!) op te hebben als je voor de skinscan komt. De dag voor de afspraak kun je jouw skincare routine gewoon uitvoeren zoals je dat altijd gewend bent om te doen.

  GOED OM TE WETEN

  • De huidscan is volledig veilig, ook voor zwangere vrouwen.
  • Ik adviseer om de huidscan twee tot vier keer per jaar in te zetten. Op deze manier kunnen we samen de behaalde resultaten bekijken en bijsturen als dat nodig is.

  GRATIS Huidscan – € 0,00 – 30 minuten

  First Time Treatment (kennismaking, huidscan & treatment) – € 60,00 – 90 minuten