Gezichtsbehandelingen

BeyouT Skin Clinic is hét adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige natuurlijke behandelingen. Onze behandelingen worden uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Je gaat met een stralend gevoel van binnen en van buiten en geheel ontspannen weer de deur uit.

Express Facial

30 minuten € 30,00

De express facial is ontwikkeld om in korte tijd een krachtige behandeling te ondergaan.
De facial is bijzonder geschikt als je weinig tijd hebt en toch graag in je huid wilt investeren. Middels intensieve producten bieden we een reiniging, dieptereiniging, masker en een dagverzorging aan. 

Signature Facial

60 minuten € 57,00

Een gezonde stralende huid willen we toch allemaal? Geniet tijdens het energize-me uur van een heerlijke behandeling terwijl wij zorgen voor die perfecte glow. De facial bestaat uit een intake, dubbele reiniging, dieptereiniging, epileren, een korte massage, masker en een dagverzorging

Ultimate Facial

90 minuten € 85,00

Geniet en ontspan terwijl je huid zich oplaad. Deze facial is speciaal ingericht om te ontstressen en bij te tanken. Ondertussen wordt er voor gezorgd dat jouw huid zich activeert en vernieuwd. Een prachtige win-win behandeling. De uitgebreide facial bestaat uit een intake, dubbele reiniging, dieptereiniging, epileren, een intensieve massage, masker incl. intensiveren met de Jade roller en een dagverzorging.

×