fbpx

herfstHet is weer zover, de herfst is aangebroken. Een prachtig seizoen met de mooiste kleuren!

De herfst is een mooie tijd om je huid te laten herstellen van de zonnige zomer en voor te bereiden op de (soms) koude winter. Daarom drie tips die je MOET weten voor een mooie huid in de herfst.

Tip 1: De basis in elk seizoen: Rust, Reinheid en Regelmaat.

De moeders onder ons zullen deze drie woorden vast wel herkennen! Voor je huid geldt dit ook: Rust. Een uitgeslapen huid zal frisser en gezonder ogen. Reinheid: Als je elke dag de huid goed en grondig reinig, zul je minder last hebben van onzuiverheden en dergelijke. Regelmaat: Daarnaast is het aan te raden om regelmatig de schoonheidsspecialiste te bezoeken, minstens 1 á 2 keer per seizoen.

✰ Tip 2: Time for hydration.


In de herfst (en winter) hebben heel veel mensen last van een droge huid. Met een behandeling gericht op hydratatie wordt de conditie van de huid op peil gebracht. Met de juiste huidverzorgingsproducten (ook voor thuis) blijft je huid het hele herfst- en winterseizoen in goede conditie.

✰ Tip 3: Weerstand en conditie opbouwen!

Nu is de tijd om je (huid)weerstand en conditie op te bouwen voor de winter. Een kuur met bijvoorbeeld het AgE serum of een goede voedende gezichtscrème met Vitamine E zorgt ervoor dat de huid gezond en sterk de winter in kan gaan. Daarnaast kunt je huid nog een extra boost geven door een bindweefselmassage met de bindweefselrollers.