fbpx

De eerste stap naar huidverbetering en een stralende huid is om je huid elke ochtend én avond te reinigen. Door je huid goed schoon te houden, verklein je namelijk de kans op onzuiverheden, ontstekingen en een doffe huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat andere producten beter hun werk kunnen doen, doordat ze beter worden opgenomen door de huid. Het is belangrijk om je reinigingsproduct na het inmasseren af te spoelen met lauwwarm water, zodat vuil en make-up verwijderd worden. Wanneer je water té warm is, droogt het juist de huid uit.

Optimaal resultaat

Wil je optimaal resultaat? Reinig dan iedere ochtend én zeker ’s avonds tweemaal achter elkaar. Wanneer je maar eenmaal reinigt, is er de kans dat niet al het vuil en make-up van de huid verwijderd, waardoor producten die nadien worden aangebracht niet (volledig) hun werking kunnen doen en er geen optimaal resultaat kan worden behaald.

Reinigers op een rijtje

Het is essentieel om te reinigen met een product dat past bij jouw huidconditie. Wij hebben voor iedere huidconditie en huidprobleem een reiniger, zo ook voor jouw huid! Wil jij weten welke reiniger bij jouw huid past? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Gentle Face Wash (€ 24,90): Zeer zachte wasgel met aloë vera op basis van plantaardige werkstoffen.
  De wasgel is sulfaatvrij en bevat geen parfum. De milde formule is licht schuimend en reinigt de huid zonder deze uit te drogen of te irriteren. Verwijdert moeiteloos make-up. Waarom sulfaatvrij? Sulfaten zijn reinigende stoffen die vet oplossen, maar zij zijn erg irriterend en agressief voor de huid. Sulfaathoudende producten breken het huideigen beschermlaagje af en drogen de huid sterk uit. Met name een huid die van zichzelf al droog is, voelt door sulfaten extra droog en trekkerig aan. Maar ook een vette huid die agressief gereinigd wordt met sulfaten reageert met meer talgaanmaak en wordt daardoor juist vetter.
 • Resurfacing Cleanser (€ 24,90): Het verbeteren van de huid begint bij het juiste reinigingsproduct.
  Onze zijdezachte Cleanser bevat organische actieve werkstoffen zoals granaatappel en abrikozenpitolie.
  Het is een zachte reinigingsmelk die de huid activeert, zodat een serum en een crème beter opgenomen kunnen worden. De huid wordt intens gevoed tijdens het reinigen en is voelbaar gladder, zachter en verfijnd.
  De pH waarde van de huid wordt nauwelijks aangetast door deze reinigingsmelk, het gebruik van een toner is daarom niet per se nodig. Toch is het aan te raden om een toner te gebruiken na het gebruik van de reinigingsmelk. De toner herstelt de vochtbalans na het reinigen. Geschikt voor alle huidtypen.
 • Salicylic Cleanser (€ 24,90): Zachte reinigingsmelk met 2% salicylzuur. Deze cleanser is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid met verstopte poriën. Salicylzuur is werkzaam in de poriën, waar het talgophopingen oplost en de poriën tevens aan de binnenkant reinigt. Natuurlijke werkstoffen beschermen de huid en stabiliseren de talgproductie. Zo wordt de vicieuze cirkel doorbroken en krijgen puistjes en onzuiverheden minder kans om zich te ontwikkelen.
 • Clear Skin Cleanser (€ 24,90): Reinigingsmelk met 8% Benzoyl Peroxide. Onze cosmetische, gepatenteerde Benzoyl Peroxide (liposoom ingekapseld) irriteert de huid niet zoals normale Benzoyl Peroxide van de apotheek wel kan doen. Benzoyl Peroxide is ontwikkeld om diepliggende puistjes en (warmvoelende) roodheid te verminderen. De Clear Skin Cleanser is mild voor de lipidenbalans van de huid, waardoor deze cleanser ook gebruikt kan worden bij een (gecombineerde) droge huid.
 • AHA Cleansing Gel (€ 21,90): Verfrissende wasgel met verschillende fruitzuren, waaronder glycolzuur en melkzuur (lactic acid). Combineert een diepe reiniging met het verweken en oplossen van dode huidcellen. Hierdoor worden werkstoffen beter en dieper opgenomen uit de producten die na de reiniging aangebracht worden. Deze wasgel heeft een licht schuimende werking.
 • Vegan Vehicle Cleanser (€39,00): Geschikt voor elk huidtype en huidconditie. Deze vegan cleanser is 100% plant based en heeft Edelweiss als belangrijkste ingrediënt. Edelweiss heeft een wetenschappelijk aangetoonde sterk herstellende werking op de barrièrelaag van de huid. Deze plant bevat ook veel antioxidanten om huidveroudering tegen te gaan en heeft een verzachtend en kalmerend effect. Wat ons betreft de beste cleanser die er is. Edelweiss is een plant die op 3000meter groeit in de Zwitserse Alpen. Het moet op die hoogte kunnen omgaan met extreme weersomstandigheden. Edelweiss heeft zichzelf een expert gemaakt in protectie en heeft een herstellende werking op de barrièrelaag van de huid waardoor deze extra beschermd wordt tegen de invloeden van externe stress factoren.

Wij zijn benieuwd welke reiniger jouw favoriet is. Laat je het ons weten?

We’re happy to help!

Heb je vragen over de producten in onze webshop? Stuur dan gerust een mail naar info@beyout.nl Wil je graag weten wat jouw huid nodig heeft? Plan dan een gratis Huidscan in via de knop hieronder.