06-10935626 info@beyout.nl

Cupping Treatment

Bij cupping maken we het bindweefsel los en stimuleren we de doorbloeding van de huid.  De huidcellen krijgen meer zuurstof en voedingsstoffen. De afvalstoffen worden beter afgevoerd

Face Cupping

Losse behandeling 60 minuten – € 60,00

Een volledige gezichtsbehandeling in combinatie met de Face Cups en de Intense Facial Oil.

Bij Face cupping werken we met kleinere cups om zo specifiek op de plaatsen te werken waar we een betere doorbloeding willen krijgen en zo diep het onderhuidsbindweefsel kunnen verstevigen. 

Kuur

3 voor € 150

6 voor € 300

Rug Cupping

Losse behandeling 30 minuten – € 30,00

Bij Rug cupping werken we met grotere cups om zo de spieren goed te kunnen behandelen. Door de doorbloedende en afvoerende werking heeft je rug heel veel baat bij deze behandeling.

Kuur

3 voor € 75

6 voor € 150

Anti Cellulite B.B.B. Zone

Losse behandeling 45 minuten – € 45,00

Bij cupping maken we het bindweefsel los en stimuleer je de doorbloeding van de huid. En dat is waar we in de schoonheidsverzorging gebruik van maken.  Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid. 

Voor het lichaam kan cupping worden ingezet bij het behandelen van cellulitis. De huid van de benen zal beter doorbloed worden, de structuur wordt minder bobbelig en voelt steviger aan.

Kuur

3 voor € 99

6 voor € 225

×