fbpx

Eerst water en de rest komt later…

Een gezegde die er niet voor niets is! Wat er is de energiebron van het leven en dus ook voor de huid. Start vandaag nog met het drinken van 2-3 liter water drinken per dag en dit zal je huid ontzettend goed doen.

Nu we veel binnen zitten is het belangrijk om je huid regelmatig wat nieuwe energie te geven door voldoende te drinken. Al het water wat je drinkt komt pas als laatste bij je huid, organen zoals je hart, lever en nieren hebben voorrang omdat zij je lichaam moeten voorzien van zuurstof en ze moeten de afvalstoffen afvoeren.

Drink minimaal 1,5- 2 liter per dag om ervoor te zorgen dat de vochtbalans in jouw huid van binnenuit hersteld wordt. Niet alleen je huid maar je hele lichaam knapt ervan op! Je huid wordt letterlijk beter schoongespoeld en de vitale lichaamsfuncties worden optimaal. En dat weerspiegelt zich in de huid.

Recept voor detox water:

Knijp een halve citroen uit in een groot glas. Haal eventuele pitjes uit je glas. Vul het glas nu vol met lauw/warm water. Even mengen en dan kun je het opdrinken. Waarom lauw? Dit kunnen je organen beter verwerken op de vroege ochtend.  

Tip:

Vul van te voren je 2-liter fles en neem hem mee naar je werk. Je kan hem aanvullen met munt en citroen voor een lekker smaakt. Dat maakt het wat minder saai. Ook komkommer of grapefruit en sinaasappel zijn een aanrader.

Heb je een vraag stel ze dan gerust via info@beyout.nl of 06-10935626 (appen mag ook!)

Liefs,

Sanne – BeyouT – Natuurlijk & Mooi

? Volg ons ook op Facebook en Instagram