fbpx

Meer weerstand en energie met het 100% natuurlijke en biologische superfood Chi Bio Spirulina!

Spirulina is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Het is pure voeding en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel thuis om zo de dag goed te beginnen!  Spirulina is een oeroud blauwgroen spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Er zijn al vele termen gebruikt om de kracht van spirulina te omschrijven: nature’s superfood, het groene goud en zelfs beautyfood! 

Superfood!
Spirulina is zeer voedzaam en bevat van nature meer dan 50 vitale voedingsstoffen, zoals vitamine B-complex (waaronder B12), vitamine E, calcium, ijzer, magnesium, zink, enzymen en complete eiwitten: het heeft een reinigende, opbouwende en herstellende werking. Een regelmatig gebruik van dit algje zorgt voor een verbetering van tal van lichaamsprocessen, waardoor het lichaam zich ontdoet van afvalstoffen. Anderzijds kan spirulina het lichaam helpen sneller te herstellen bij zware lichamelijke of geestelijke inspanning. Niet voor niets wordt het veel gebruikt door (top)sporters. Regelmatig gebruik van spirulina versterkt je natuurlijke weerstand en geeft je meer energie!

Beautyfood!
Spirulina bevat hoge gehaltes aan chlorofyl en bètacaroteen (provitamine A). Chlorofyl verstevigt de huid en laat de huid stralen. Bètacaroteen beschermt tegen UV straling zonder dat het de opname van vitamine D tegen houdt. Regelmatig gebruik van spirulina werkt mee in de bescherming van de huid tegen veroudering en rimpelvorming. Daarnaast is spirulina uitermate geschikt om gewicht onder controle te houden en ter ondersteuning van een (vegetarisch) dieet!

Eiwitten
Spirulina bevat alle 8 essentiële aminozuren die eiwitten vormen. Het hoge gehalte aan complete eiwitten in spirulina (56 tot 69%) is zeer makkelijk te verteren en wordt volledig in het lichaam opgenomen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel, en spelen een belangrijke rol in fysiologische processen op het gebied van energie, herstel, stemming, hersenfuncties, spier- en krachtontwikkeling en ook bij het afslanken.

Waarom Spirulina?

  • Meer weerstand en energie
  • Reinigend, opbouwend en versterkend
  • Helpt bij afvallen
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Helpt het lichaam sneller te herstellen: ideaal voor (top)sporters!
  • Beschermt de huid tegen veroudering