fbpx

Ik ben ontzettend trots om jullie EVOLVE ORGANIC BEAUTY te mogen voorstellen:

Evolve Organic Beauty is een award winning, (in totaal hebben ze de laatste jaren 29 awards gewonnen!) organic vegan skincare merk. Met liefde en vol met liefde en ambachtelijk gemaakt in Engeland. Dit veganistisch, milieuvriendelijk geproduceerd merk is nooit getest op dieren.

It’s time for evolution! Ook in de huidverzorging. Steeds meer mensen beseffen dat het kiezen voor natuurlijke ingrediënten beter is voor ons en onze wereld.

Wanneer je een product van Evolve Organic Beauty koopt, koop je een product vol passie en hun belofte aan jou is:

“Evolve Organic Beauty producten worden met liefde handgemaakt in kleine batches in onze studio in Hertfordshire, Engeland. Zo kunnen wij de versheid van de kostbare antioxidanten in de natuurlijke oliën, boters en extracten waarborgen. Onze producten zijn veganistisch, dierproefvrij en milieuvriendelijk.

Het is tijd dat schoonheid evolueert. De samenleving maakt de cirkel rond en beseft steeds meer dat het kiezen van natuurlijke ingrediënten beter is voor ons en onze wereld. Samen met een klein team van ambachtslieden ontwerpen en maken wij elk product zorgvuldig met de hand in onze kleine studio. Dit zorgt voor de versheid van de kostbare antioxidanten in de natuurlijke oliën, boters en extracten.

Wij willen dat je de vreugdevolle alledaagse momenten van het gebruik van onze producten ervaart met hun opbeurende geuren, heerlijke texturen en effectieve resultaten.

Maak deel uit van de schoonheidsevolutie.“

NATUURLIJK EN ORGANISCH

Natuurlijke biologische huidverzorgingsingrediënten zijn beter voor ons dan hun synthetische alternatieven. Je kunt het percentage natuurlijke ingrediënten zien op het etiket van elk product dat je van Evolve Organic Beauty koopt.

Ambachtelijk gemaakt: De producten worden in kleine hoeveelheden met de hand in de ambachtelijke studio in Hertfordshire gemaakt, wat betekent dat je huidverzorging frisser is wanneer je de verpakking opent. Evolve Organic Beauty is er trots op een onafhankelijk Brits bedrijf te zijn en elke keer dat we een bestelling naar onze klanten, sturen geven ze er echt om dat het perfect is.

GROENE WETENSCHAP

Zij kiezen ‘groene wetenschap’, de kracht van planten, boven de synthetische alternatieven die je in de meeste in massa geproduceerde cosmetica en toiletartikelen vindt. Ons ontwikkelteam heeft samen meer dan 30 jaar ervaring in het formuleren van de meest effectieve natuurlijke producten. De producten zijn niet alleen een prachtig om te zien, ze selecteren actieve natuurlijke ingrediënten zoals kokosnootpeptiden, natuurlijk hyaluronzuur, natuurlijke retinolen van rozenbottels en onze siliconenvrije haarserums.

WE CARE

Ze geven om onze wereld en dit weerspiegelt zich in al hun principes: ze gebruiken recyclebare glazen en kaartverpakkingen, de PET-flessen zijn gemaakt van 75% gerecycled plastic en zijn recyclebaar, onze producten zijn 100% veganistisch, onze ingrediënten zijn 100% dierproefvrij en we kopen natuurlijke en biologische ingrediënten zo dicht mogelijk bij huis en van eerlijke en duurzame bronnen.

EERLIJKHEID

Evolve Organic Beauty beloofd je de waarheid te vertellen over wat er in de producten zit en wat ze voor je huid kunnen doen. We verzinnen geen gekke beweringen en proberen je niet te verbazen met wetenschap.

TRUE BEAUTY

Huidverzorging moet leuk zijn! Natuurlijke ingrediënten hebben zulke heerlijke geuren en texturen en we vieren de schoonheid ervan in de producten. Ik wil je helpen het meeste uit je beautyproducten te halen door advies door te geven over het gebruik van de producten en het verzorgen van je huid.

HOE DE PRODUCTEN WORDEN GEMAAKT

De manier waarop de producten worden gemaakt is ongelooflijk belangrijk. Ik weet dat klanten ons vertrouwen om het juiste te doen en we proberen dit vertrouwen terug te betalen door ongelooflijk zorgvuldig te zijn in hoe we onze producten tot in het kleinste detail ontwikkelen, produceren en verpakken. De producten worden in kleine batches met de hand gemaakt en we zorgen ervoor dat elk product dat onze eco-studio verlaat van de hoogste kwaliteit is.

WAT WE DOEN

Alle producten zijn meer dan 98% natuurlijk en we zijn transparant over het percentage organisch en natuurlijk in elk product

We streven ernaar om waar mogelijk biologische ingrediënten te gebruiken

We screenen al onze 150+ ingrediënten om te controleren of het ethisch en duurzaam is geproduceerd, biologisch afbreekbaar en GGO-vrij is.

We gebruiken geen dierlijke producten of ingrediënten van producten zoals bijenwas of melk

We voeren geen dierproeven uit op producten of ingrediënten voor cosmetische doeleinden (wat illegaal is in Europa).

×