06-10935626 info@beyout.nl

Natuurlijke Huidverbetering

We verlangen allemaal naar echtheid, diepgang en verbinding, ook voor de huid.  De holistische behandelingen van BeyouT Skin Clinic gaan verder dan alleen huidverbetering. We brengen je huid, je natuurlijke schoonheid en innerlijke soul in balans.

Sanne Bolck – Holistisch Huidcoach

Behandelingen

Ik vind het belangrijk om de behandeling aan te passen per persoon. Iedere huid is anders en heeft andere behoeftes, daarnaast heeft iedere klant andere wensen. Voordat de behandeling start krijg je eerst een uitgebreide huidanalyse zodat ik de behandeling op maat kan maken naar jouw huid.

Bij de gezichtsbehandeling kun je een losse behandeling uitkiezen. Wat we in de behandeltijd doen is afhankelijk van je wensen en wat je huid nodig heeft. Wil je de behandeling extra ontspannen afsluiten kies dan voor de zen treatment daarbij krijg je aan het einde van je treatment een heerlijke ontspannende rugmassage van 10 minuten naar keuze. Je kunt kiezen uit een kruidenstempelmassage, hotstone of cupping massage.

De duur van de behandeling is incl. een kopje koffie of thee. Tijdens en na de behandeling wordt er advies gegeven over de juiste huidverzorging voor jouw huid.

Blog

Onze allereerste video + korte salon tour!

Onze allereerste video + korte salon tour!

Onze eerste video staat online! Vreselijk eng om te maken en nog vol kleine foutjes maar dat mag de pret niet drukken. Ik vertel je kort iets over de salon en de producten EN je krijgt een korte salon tour. In de komende video's gaan we meer de...

Wat is Reiki?

Wat is Reiki?

Reiki is een oude Japanse geneeswijze, gebaseerd op handoplegging. De betekenis van het woord is ‘Kracht van de Zon’, Rei = zon en Ki = kracht. Het is de levensenergie die via handen wordt doorgegeven. De behandelaar is het doorgeefkanaal van deze...

×