fbpx

Sinds Eva die eerste hap van de appel nam, is de mensheid geobsedeerd door schoonheid.

De waarheid is dat als je halverwege de twintig bent, je nu in het verouderingsproces zit. Het is dus belangrijk om maatregelen te nemen om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen.

Je wordt dagelijks gebombardeerd met reclames en social media berichten die je proberen te laten geloven dat het meest recente wondermiddel precies is wat je nodig hebt om de verwoestingen van Moeder Natuur te bestrijden.

De beste weg naar natuurlijke schoonheid en een gezonde huid is goed zorgen voor wat je hebt. Klinkt simpel, nietwaar? De waarheid is dat je huid het elke dag flink te voorduren heeft met wat er op haar afkomt.

Hoe weet je of je een gecombineerde huid hebt.

Hier zijn enkele van mijn favoriete beautytips om je huid fris en gezond te houden:

  1. Blijf gehydrateerd, drink water! Dan heb ik het niet over frisdrank, cafeïne of een ander soort vloeistof is, ook al is het caloriearm. Frisdrank (zelfs light frisdrank) heeft een hoge concentratie natrium. Natrium houdt vloeistoffen vast. Je hebt vloeistof nodig die je lichaam hydrateert en spoelt, vrij van gifstoffen. Zorg ervoor dat je minimaal 8 glazen per dag drinkt!
  1. Bescherm je huid tegen schadelijke ultraviolette (UV) straling. We houden allemaal van de zon. We vinden het heerlijk om erin te liggen en we houden ervan om een ​​mooi kleurtje te hebben. De waarheid is dat je jezelf kunt beschadigen met te veel zonneschijn. UV-stralen veroorzaken huidkanker en als dat niet erg genoeg is, zorgt het ervoor dat je huid sneller veroudert dan zou moeten, wat ervoor zorgt dat je meer rimpels krijgt. Als je toch veel in de zon moet zijn, zorg er dan voor dat je een geschikte zonnebrandcrème gebruikt. Verlaat je huis niet zonder goede SPF!
  1. Houd je huid schoon. Reinig je gezicht elke dag en breng 1 keer per week een masker aan voor wat extra liefde.

4. Het beste middel tegen rimpels is om ze te voorkomen! Volg bovenstaande tips dus goed op ?

Wat is de oorzaak van een gecombineerde huid
  1. Eet gezond. Weten hoe en wat je moet eten, kan een enorm verschil maken in hoe je je voelt. Onjuiste eetgewoonten kunnen depressie, gewichtstoename, ziekte en algehele lutteloosheid veroorzaken. En het helpt je huid ook niet. Zorg er dus voor dat je fruit en groenten eet! Gewichtstoename zorgt ervoor dat je huid uitrekt. Naarmate je ouder wordt, verliest het zijn elasticiteit en heb je een slappe huid. De beste oplossing hiervoor is om het juiste gewicht te behouden.

  1. Vermijd stress, maak je geen zorgen en wees gelukkig. Je blij voelen lijkt de afgifte van endorfine op gang te brengen. Endorfines ontspannen het cardiovasculaire systeem en cytokines die het immuunsysteem waarschuwen om aandacht te besteden aan het detecteren van afwijkingen zoals kankercellen. Luister goed naar jezelf. Uiterlijke schoonheid en innerlijke vreugde gaan hand in hand.

Hier zijn een paar snelle tips om je geluksgevoel te vergroten die ongeacht je leeftijd zullen werken:

  • Maak een lijst van minstens 10 geweldige dingen die je elke dag overkomen.
  • Veel lachen. Je geneest je lichaam en je geest.
  • Ontdek elke maand een nieuwe uitdaging.
  • Probeer elke dag slechts vijf minuten te mediteren.

Kom erachter wat jouw skin concerns zijn en krijg een gepersonaliseerd advies over welke producten en welke behandeling het beste past bij jouw huid!