Seizoensbehandelingen Herfst

‘Laisser-Faire’! In de zomer, en vooral op vakantie zijn veel mensen gemakkelijker in het verzorgen van zichzelf. ‘Laiser-faire’ zoals de Fransen dat zo mooi zeggen. De letterlijke betekenis hiervan is ‘maar op zijn beloop laten, maar laten gaan, de vrije hand laten’. Het is verleidelijk om hiermee door te gaan. Voor even kan het geen kwaad, maar niet voor lang. De huid krijgt dan te weinig goede voedingsstoffen om zonder problemen te functioneren. Irritatie, pukkeltjes, gevoeligheid en een versnelde veroudering kan het resultaat zijn.

Een schone huid met een frisse uitstraling wil iedereen. Dat betekent dat de huid gevoed moet worden met huid-opbouwende stoffen. Helaas krijgt de huid vaak ook belastende stoffen te verdragen. Niet alleen rechtstreeks van buitenaf maar ook van binnenuit.

Ook heeft de ‘Laisser-faire’ houding gevolgen voor het lichaam. Meer afvalstoffen leidt tot meer vermoeidheid. Dit in combinatie met het ‘vallende blaadjes gevoel’ geeft de mensen een negatief gevoel en daardoor nog minder motivatie om gezonder te leven en hun huid goed te verzorgen. Om deze negatieve spiraal te voorkomen of doorbreken, is de herfstbehandeling de oplossing.

Leverpakking:

‘Wat heb je op je lever?’ Het betekent dat iets wil uiten, dat er iets is dat je dwars zit en gezegd moet worden. Dit oude gezegde geeft al aan dat de lever een ‘opruim’ orgaan is. Na de huid is de lever het zwaarste orgaan (1,5 kilo), het actiefste en na de hersenen het meeste veelzijdige orgaan. Een beetje zorg en aandacht kan dus geen kwaad…

De leverpakking die u krijgt tijdens de herfstbehandeling is gemaakt van groene klei, het melisse hydrolaat en TT lever-gal, deze zet de lever aan om beter te ontgiften. Een overbelaste lever uit zich vaak niet direct in de lever zelf. Klachten als jeuk, tranende ogen, hoofdpijn, menstruatieproblemen, boeren, darmproblemen, gewrichts- en spierproblemen, vermoeidheid, neerslachtig of zelfs depressie, irritatie, boosheid, opvliegendheid, allergie hebben allemaal een relatie met de werking van de lever.

Een leverpakking werkt dus niet alleen reinigend, maar ook energie gevend. U zult een diepe ontspanning en weldadig gevoel in de buik ervaren.

Een goede aanvulling op deze behandeling is het Siroop ‘Schoon en Fit’: Deze siroop is echt om te detoxen, te ontslakken en ondersteunt het afvallen.

Tijdsduur: 1 uur

Kosten: € 65,-

De leverpakking is ook tijdens andere behandelingen te boeken voor € 15,-.

Uitleg behandeling

In het kort: 
Voetbad
Leverpakking
Granenpeeling
Herstellend masker
Buikmassage
Op de huid afgestemde crème 
Advies voor thuis

 

Uitgebreide uitleg.

Je wordt ontvangen met een heerlijk kopje herfstthee. Tijdens je kopje thee ga je heerlijk met je voeten in een voetenbad met speciale badolie waarbij ik je meer vertel over de behandeling.

Als de thee op is en de voeten zijn weer droog, neem je plaats op de behandelstoel.

We beginnen dan met het scrubben van de buik zodat alle dode huidcellen weg zijn en de producten die hierna aangebracht worden goed hun werk kunnen doen. Op je buik wordt een leverpakking aangebracht. Dit is groene klei met het melisse hydrolaat en TT lever-gal, deze zet de lever aan om beter te ontgiften. Een leverpakking werkt niet alleen reinigend, maar geeft ook energie.

Als de leverpakking is aangebracht kan hij zijn werk gaan doen en gaan we verder met de gezichtsbehandeling. Het gezicht wordt gereinigd en daarna krijg je een granenpeeling. De granenpeeling zorgt ervoor dat alle onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd. (Meer over deze peeling kun je hier lezen.)

Op het moment dat de granenpeeling eraf is gehaald krijg een je het masker Masque Ginseng. Dit masker heeft een regenererende (herstellende) werking en gaat rimpelvorming tegen.

Terwijl het masker intrekt gaan we de leverpakking verwijderen en de buik masseren.

Na de ontspannende buikmassage verwijderen we het masker op het gezicht en brengen de huidverzorging passend bij je huid aan.

Detox Lichaamsbehandeling

Een pakking met vitamines en mineralen voor op de buik, voor- en achterkant benen, billen en heupen. Deze pakking is gericht op het ondersteunen tijdens het afvallen.

Na de pakking krijgt u een glaasje ‘Schoon en Fit’ siroop.

Deze behandeling is los te boeken voor € 35,-

Of in combinatie met een gelaatsbehandeling € 27,50

Neem contact op